Ja, ik kies voor PREMIUM! 

Nu tijdelijk voor slechts € 4.95 per maand (exclusief btw, looptijd 12 maanden) krijg je als PREMIUM-member direct toegang tot de volledige Online Masterclass "Jouw Huis Kopen In Spanje" (inclusief de extra modules Verhuur, Nieuwbouw en Renovaties, Investeren in Vastgoed in Spanje, Praktijkcases). Onze specialisten beantwoorden al jouw vragen en je kan deelnemen aan live Q&A-sessies. Ook kan je alle artikelen op de website lezen, deelnemen aan Live Webinars en alle eerdere webinars terugkijken. Tot slot heb je toegang tot de Online Community én ontvang je 30% korting op de 1-daagse Live Masterclass in Nederland! Zo weet je ALLES wat je moet weten (en nog veel meer) en koop je in samenspraak met onze specialisten jouw huis in Spanje!

Jouw gegevens:

Direct na registratie en betaling (in de volgende stap) heb je toegang tot alle kennis en informatie over het kopen van een huis in Spanje. Het is dan ook niet mogelijk om de aankoop van dit PREMIUM-membership na registratie nog te annuleren. Om deze reden is het noodzakelijk dat je hiermee instemt en afstand doet van jouw herroepingsrecht.

Looptijd 12 maanden. Alle bedragen zijn exclusief BTW. Door je te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement.