Ja, ik kies voor EXCELLENT! 

Als EXCELLENT-member kom je ALLES te weten wat je moet weten (en nog veel meer) om zorgeloos jouw huis in Spanje te kopen en onze specialisten staan voor je klaar! Je betaalt € 69.95 per maand (excl. btw, looptijd 12 maanden) en krijgt toegang tot de volledige Online Masterclass "Jouw Huis Kopen In Spanje" (inclusief de extra modules Verhuur, Nieuwbouw en Renovaties, Investeren in Vastgoed in Spanje, Praktijkcases). Ook heb je gratis toegang tot een 1-daagse Live Masterclass (twv € 595,- excl btw). Onze specialisten doen een 1-op-1 intake en begeleiden je aansluitend in 3 Coachingsessies (1-op-1). Ze beantwoorden al jouw vragen en je kan deelnemen aan live Q&A-sessies. Tot slot heb je toegang tot de Online Community, lees je alle artikelen op de website, kan je deelnemen aan webinars én kan je alle eerdere webinars terugkijken. Kortom: zo weet je ALLES wat je moet weten (en nog veel meer) om zorgeloos jouw huis in Spanje te kopen! Vul hieronder jouw gegevens in om je te registreren.

Jouw gegevens:

Direct na registratie en betaling (in de volgende stap) heb je toegang tot alle kennis en informatie over het kopen van een huis in Spanje. Het is dan ook niet mogelijk om de aankoop van dit EXCELLENT-membership na registratie nog te annuleren. Om deze reden is het noodzakelijk dat je hiermee instemt en afstand doet van jouw herroepingsrecht.

Looptijd 12 maanden. Alle bedragen zijn exclusief BTW. Door je te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement.