Gratis Live Webinars

Iedere 2 weken is er een Gratis Live Webinar. Bekijk hieronder alle aankomende webinars en meld je aan voor een webinar dat jij wil volgen. Of ga naar het archief waar je alle eerdere webinars terug kunt kijken. En wil je meteen alles te weten komen wat je MOET weten voordat je een huis in Spanje koopt, volg dan de Online Masterclass of kom naar een Live Masterclass.

huizenprijzen in spanje
31 MEI 2022 - 20.00 UUR

We bespreken de ontwikkeling van de huizenprijzen in Spanje in de afgelopen jaren en we kijken naar de verwachtingen voor de toekomst. We staan stil bij de invloed van Corona, de invloed van de oorlog in Oekraïne en de verwachtingen voor 2022.

INVESTEREN IN SPANJE
16 juni 2022 - 20.00 UUR

Is het interessant om een huis te kopen in Spanje als investering/belegging? We bespreken waarom het wél interessant kan zijn, maar vertellen je ook de tegen-argumenten. En natuurlijk antwoord op de vraag welk rendement je mag verwachten.

HET AANKOOPPROCES
28 JUNI 2022 - 20.00 UUR

Hoe werkt het kopen van een huis in Spanje? Het volledige aankoopproces (16 stappen!) wordt uitgelegd. Met daarbij ook meer informatie over de belangrijkste verschillen tussen Nederland en Spanje. Want het kopen van een huis in Spanje gaat echt anders!

WAT KOST EEN HUIS IN SPANJE?
30 JUNI 2022 - 20.00 UUR

Wat kost een huis in Spanje? En met welke eenmalige bijkomende kosten moet je rekening houden (kosten koper, advocaat, makelaar, notaris, etc.)? En welke jaarlijks terugkerende kosten (oa belasting) heb je als eigenaar van een huis in Spanje?

Praktijkcase
10 juli 2022 - 20.00 UUR

Praktijkcase: Nederlanders die recent een huis in Spanje hebben gekocht delen hun ervaringen en vertellen hoe zij het aankoopproces hebben ervaren. Welke lessen hebben ze geleerd, welke fouten hebben ze gemaakt en welke praktische tips kunnen ze jou geven?

DE 10 MEEST GEMAAKTE FOUTEN
28 JULI 2022 - 20.00 UUR

Kan jij in vloeiend Spaans een 'cerveza' bestellen? Heel goed! Maar dat is nog geen garantie dat je zonder problemen een huis in Spanje koopt. Daarom delen we de 10 meest gemaakte fouten bij het kopen van een huis in Spanje. Die ga jij dan niet meer maken!

10 belangrijkste verschillen
25 augustus 2022 - 20.00 UUR

Wat gaat er in Spanje anders bij het kopen van een huis? In dit webinar bespreken we de 10 belangrijkste verschillen tussen Nederland en Spanje bij het kopen van een huis. Belangrijke informatie voordat je een huis in Spanje gaat kopen en zo voorkom je verrassingen.

HOE BEPERK JE DE RISICO'S?
1 SEPTEMBER 2022 - 20.00 UUR

Hoe beperk je de risico’s bij het kopen van een huis in Spanje? Want het is natuurlijk niet helemaal zonder risico. Tijdens die webinar geven we je de gouden tips aan de hand waarvan je de risico’s bij de aankoop van jouw huis in Spanje kan beperken.

KOPEN ONDER DE VRAAGPRIJS
6 SEPTEMBER 2022 - 20.00 UUR

In Nederland is het ondenkbaar, maar in Spanje kan het: een huis kopen onder de vraagprijs. Maar hoe doe je dat? Wat is de juiste strategie om een huis onder de vraag te kunnen kopen? In dit webinar vertellen we hoe je dat doet.

VERHUREN van jouw huis
4 OKTOBER 2022 - 20.00 UUR

Het verhuren van jouw huis kan interessant zijn. Het levert natuurlijk inkomsten op. Maar hoe werkt het, wat is de regelgeving, welke soorten verhuur zijn er (wat zijn de voor- en nadelen) en wat zijn de gangbare huurtarieven?

MAKELAARS IN SPANJE
6 oktober 2022 - 20.00 UUR

Makelaars in Spanje. Wat doen ze precies, hoe werken ze en hoe selecteer je een betrouwbare, goede makelaar? En heb je eigenlijk wel een aankoopmakelaar nodig om een huis in Spanje te kopen? Allemaal vragen die tijdens dit webinar beantwoord worden.

HYPOTHEEK op jouw huis in Spanje
10 oktober 2022 - 20.00 UUR

Alles over een hypotheek op jouw huis in Spanje. Hoe werkt dat en wat is er voor nodig om een hypotheek in Spanje te krijgen. En hoeveel procent van de koopsom kan je maximaal lenen? Tijdens dit webinar leer je alles over hypotheken. 

De VOORBEREIDINGEN
15 november 2022 - 20.00 UUR

Wat kan en wat moet je zelf al doen ter voorbereiding op het kopen van een huis in Spanje. Er zijn veel dingen die je vooraf al kan doen en een paar dingen die je moet doen. In dit webinar nemen we alles met je door dat je ter voorbereiding al kan/moet doen.

Live Q&A
22 NOVEMBER 2022 - 20.00 UUR

Wat wil je weten over het kopen van een huis in Spanje? Welke specifieke vragen heb je? Tijdens dit webinar doen we een live Q&A waarbij jij echt alles mag vragen wat je maar wil weten. Onze specialisten geven jouw de antwoorden op jouw vragen. 

DE ADVOCAAT in SPANJE
29 NOVEMBER 2022 - 20.00 UUR

De advocaat. Om in Spanje een huis te kunnen kopen heb je altijd een advocaat nodig. Waarom is dat? Wat doet een advocaat precies en hoe selecteer je een betrouwbaar en goede advocaat? Antwoord op al deze vragen tijdens dit webinar.

praktijkcase
13 december 2022 - 20.00 UUR

Praktijkcase: Nederlanders die recent een huis in Spanje hebben gekocht delen hun ervaringen en vertellen hoe zij het aankoopproces hebben ervaren. Welke lessen hebben ze geleerd en welke praktische tips kunnen ze jou geven?

Oud en nieuw
29 december 2022 - 20.00 UUR

Oud en Nieuw. Een terugblik op de huizenmarkt in Spanje in 2022 en een vooruitblik naar 2023. Wat zijn de ontwikkelingen in het afgelopen jaar geweest? En misschien nog wel belangrijker: hoe ziet de toekomst er uit?

Waar wil jij het over hebben?
Vertel het ons!

Er valt nog zoveel meer te vertellen over het kopen van een huis in Spanje. Waar wil jij het over hebben? Over welk onderwerp moeten we volgens jou een webinar geven? Vertel ons waarover het volgende webinar moet gaan.  

Alles over het kopen van een huis in Spanje

Op deze website kom je alles te weten wat je MOET weten voordat je een huis in Spanje koopt:
> Je kan uitgebreide artikelen lezen over alle aspecten rondom het kopen van een huis in Spanje;
> Je kan deelnemen aan Live Webinars
> Je kan eerdere Webinars terugkijken
> Je kan de Online Masterclass volgen
> Je kan deelnemen aan Live Masterclasses (in Nederland of in Spanje).

En nog veel meer...
> Je krijgt inzicht in praktijkcases van andere Nederlanders die recent een huis in Spanje hebben gekocht
> Je kan jouw vragen stellen aan onze Nederlandse specialisten
> Je kan gebruik maken van de Online Community en jouw vragen stellen aan andere mensen die een huis in Spanje kopen (of dat inmiddels gedaan hebben).
> Je kan deelnemen aan Live Q&A sessies met onze Nederlandse specialisten
> Je kan gebruikmaken van 1-op-1 coaching sessies met onze specialisten